Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.

Schilderen is een ambacht. Dat begrijpen we bij Wijzonol. Al 100 jaar maken wij met veel passie en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen, specialisten uit het schildersvak, die weten welke ontwikkelingen er in de markt spelen. Onze ambitie: het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten.

In ons R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.

Beschikbare checklisten

intern timmerfabriek

In alle fases van het bouwproces zorgt Wijzonol dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het intern timmerfabriek onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.