Wienerberger gelooft in de kracht van keramiek. Keramische producten brengen een omgeving tot leven. Op de authentieke sfeer, de warme uitstraling en het uitstekende comfort van duurzaam keramiek kunnen we nog honderden jaren bouwen.

Onze producten worden gefabriceerd met optimale aandacht voor kwaliteit en milieu. Want ook in de toekomst willen we nog prettig kunnen wonen, werken en leven. In samenwerking met de markt en onze partners en relaties zoeken we steeds naar nieuwe toepassingen om onze leefomgeving vorm te geven.

Beschikbare checklisten

Buitenspouwblad droogstapelen

In alle fases van het bouwproces zorgt Wienerberger dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het BUITENSPOUWBLAD DROOGSTAPELEN onder elkaar gezet.

Buitenspouwblad metselwerk

In alle fases van het bouwproces zorgt Wienerberger dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het BUITENSPOUWBLAD METSELWERK onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.