KWALITEIT schrijven we de komende jaren met hoofdletters. Woningen worden energiezuinig, comfortabel en gezond. En.. de bewoner krijgt de kwaliteit die is toegezegd.

Die kwaliteitsslag maken we met elkaar. Bouw- en installatietechnici, ontwerpers en uitvoerders, leveranciers en kwaliteitsborgers. Samen geven we Nederlanders de woningen die ze verdienen. Ubbink is daarbij je partner. Waar buiten en binnen samen komen, maken wij de verbinding. Met jou zorgen we voor energiezuinige, milieuvriendelijke, gezonde en veilige woningen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat doen we met slimme innovatieve producten, maar vooral ook door jouw partner te zijn waar je voor advies terecht kunt. Om je daarbij te helpen, hebben wij een aantal handige checklists voor je gemaakt. En wanneer je vragen hebt, staan we met een team van specialisten voor je klaar.

Beschikbare checklisten

Hellend dak

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het HELLEND DAK onder elkaar gezet.

Ventilatiesysteem C

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM C onder elkaar gezet.

Ventilatiesysteem D

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM D onder elkaar gezet.

Ventus – geïsoleerde dakdoorvoer

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTUS – geïsoleerde dakdoorvoer onder elkaar gezet.

Solar in-dak systeem

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het SOLAR in-dak systeem onder elkaar gezet.

Dakraam

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het DAKRAAM onder elkaar gezet.

Valetis – ventilatie dakdoorvoer

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VALETIS – ventilatie dakdoorvoer onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Hier komt aanvullende info..
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.