STA Software is dé digitale oplossing voor bouwprocessen. Alle kwaliteitscontroles, opleveringen en veiligheidsinspecties worden digitaal uitgevoerd en geregistreerd op één platform.

Maak een foto van de situatie, voeg een omschrijving toe en markeer het opnamepunt op de bouwtekening. Elke betrokken partij heeft een overzicht van de aan hen gekoppelde acties en kunnen via de app de status ‘afgehandeld’ geven, een herstelfoto maken en een opmerking toevoegen. Daarnaast worden de (afgeronde) opnamepunten geregistreerd in Live Management View. Hier krijg je een visueel overzicht van de data achter je projecten, waardoor je tot interessante inzichten kunt komen over je eigen processen.

STA Software is ontwikkeld uit ruim 30 jaar bouwkundige ervaring en dit is duidelijk terug te zien in de software. Gebruiksgemak, snelle support en praktijkgerichtheid staat bij STA Software centraal.

Beschikbare checklisten

Hellend dak

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van HELLEND DAK in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Ventilatiesysteem C

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van VENTILATIESYSTEEM C in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Ventilatiesysteem D (Ubbink)

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van VENTILATIESYSTEEM D (Ubbink) in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Ventus (hellend dak)

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van VENTUS (hellend dak) in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Ventus (plat dak)

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van VENTUS (plat dak) in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Solar in-dak systeem

Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van SOLAR in-dak systeem in excel gezet. Op deze manier kun je het hele proces makkelijk importeren en digitaliseren!

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.