Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten bij de Soprema productie. Kwaliteit realiseren we alleen als we dat samen doen. Soprema Group is wereldleider in waterdichting en isolatie voor de complete gebouwschil. Als internationaal familiebedrijf, met 123 fabrieken en meer dan 120 dochterondernemingen, kiest Soprema Group voor kwaliteit, duurzame innovatie en betrokken samenwerking. In Nederland heeft Soprema een productielocatie in Friesland, een DC en hoofdkantoor in Wijchen en 15 Soprema Centers.

Door voor Soprema producten te kiezen, kiest u voor kwaliteit die objectief getoetst is door onafhankelijke partijen. Die kwaliteit willen we graag blijven waarborgen. Daarom hebben we een WKB checklist opgesteld. Daarnaast staan alle Soprema specialisten altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden zodat we samen de beste kwaliteit realiseren.

Beschikbare checklisten

Bitumineuze dakbedekking – platte daken

In alle fases van het bouwproces zorgt Soprema dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van de BITUMINEUZE DAKBEDEKKING – platte daken onder elkaar gezet.

Kunststof dakbedekking – platte daken

In alle fases van het bouwproces zorgt Soprema dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van de KUNSTSTOF DAKBEDEKKING – platte daken onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.