Elke dag de schouders onder een toekomstbestendig Nederland!

PlanGarant is een onafhankelijke kwaliteitsborger, gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouwprojecten.

Door de jarenlange ervaring met kwaliteitsborging voert Plangarant als onafhankelijke borger, in de ontwerp- en uitvoeringsfase, verschillende controles uit en tonen aan of een bouwwerk voldoet aan de gestelde eisen. PlanGarant doet de kwaliteitsborging voor nieuwbouw, renovatie en verbouw, waarbij ze ook de toetsing van de uitvoering op energiebesparende maatregelen borgen. Zij durven verder te kijken dan de gebaande wegen. Als kwaliteitsborger werken ze onafhankelijk en gedreven aan aantoonbare bouwkwaliteit in Nederland. Gezamenlijk zoeken naar de meest efficiënte manier van kwaliteitsborgen.

Zij gebruiken meerdere systemen om de borging in te richten. Zo zorgen zij ervoor dat kwaliteitsborging efficiënt en passend is voor alle projecten van klanten. Wil je meer weten wat het beste bij je organisatie past? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek of bekijk de vormen van kwaliteitsborging.

Beschikbare checklisten

Keldervloer

In alle fases van het bouwproces zorgt Plangarant dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van KELDERVLOER onder elkaar gezet.

Prefab funderingsbalken

In alle fases van het bouwproces zorgt Plangarant dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het PREFAB FUNDERINGSBALKEN onder elkaar gezet.

Prefab verdiepingsvloer

In alle fases van het bouwproces zorgt Plangarant dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van PREFAB VERDIEPINGSVLOER onder elkaar gezet.

Vibropalen

In alle fases van het bouwproces zorgt Plangarant dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van VIBROPALEN onder elkaar gezet.

Zonnepanelen op pannen

In alle fases van het bouwproces zorgt Plangarant dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van ZONNEPANELEN OP PANNEN onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.