Samen kom je verder

onze partners

Media Partners

Aannemer

Aannemer biedt bouwers inzicht in de trends en ontwikkelingen in de bouwsector en wat die betekenen voor de dagelijkse praktijk. Online op Aannemervak.nl – met de nieuwsbrief en updates via verschillende kanalen – en op papier met vakblad Aannemer.

Installatie.nl

Installatie.nl is het marktleidende online nieuws en achtergrondmedium voor installateurs. Met wekelijkse nieuwsbrieven, dagelijkse nieuwsupdates via verschillende kanalen voedt Installatie.nl de vakkennis en vaktrots van professionals in de installatietechniek.

Software Partners

Bouwmakers

De software van Bouwmakers is ontwikkeld voor bedrijven in de bouw vanuit de visie dat iedereen er gemakkelijk en met plezier mee moet kunnen werken.

Snagstream

Snagstream zorgt voor structuur bij het controleren, vastleggen en rapporteren waardoor projecten sneller worden opgeleverd met minder faalkosten.

STA Software

STA Software is dé digitale oplossing voor bouwprocessen. Het hele proces wordt digitaal uitgevoerd en geregistreerd op één platform.

Masters In Process

De ‘lean projectmanagement’ software van Masters In Process (MIP) biedt één totaaloplossing voor de hele organisatie.

Borgers

PlanGarant

PlanGarant is een onafhankelijke kwaliteitsborger, gespecialiseerd in woningbouwprojecten en utiliteitsbouwprojecten.

VKBN

De VKBN streeft ernaar om met haar leden een optimale uitvoering van de Wkb voor het bouwen te realiseren.

TUV Nederland

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training.