Al sinds 1954 is Meuwissen Gerritsen de specialist in de ontwikkeling en productie van technische bouwfolies. Decennialang leveren wij via bouwmaterialenhandels en de industrie ons assortiment voor woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Onze uitgebreide productlijnen worden met de grootste zorg en kwaliteit geproduceerd om te zorgen dat constructies op de lange termijn beschermd en functioneel blijven. Meuwissen Gerritsen streeft ernaar continu invulling te geven aan de behoefte van de klant en de industrie. Door niet alleen onze verkooppartners maar ook de aannemerij en de industrie up-to-date te houden door middel van trainingen en advies zijn wij in staat om een totaaloplossing aan te bieden aan al onze klanten. Onze fabriek in Haarlem heeft een enorm breed scala aan technische mogelijkheden om producten naar klantspecificatie of toepassing te produceren. Het machinepark wordt constant gemoderniseerd zodat wij met zo klein mogelijke toleranties uw product kunnen produceren.

Beschikbare checklisten

Onderdakfolie – hellend dak

In alle fases van het bouwproces zorgt Meuwissen Gerritsen dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het ONDERDAKFOLIE – hellend dak onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.