De productmerken van CPG worden gebruikt in een breed scala aan bouwtoepassingen. Daarbij worden deze gecombineerd met specialistische services, ondersteuning en systemen. Producten en diensten die u zelden onder één dak vindt!

Ruim 25 jaar is CPG Nederland met productmerk illbruck dé autoriteit op het gebied van luchtdicht bouwen. Vanuit de praktijk weten de adviseurs van CPG precies wat wel en niet werkt. Vanzelfsprekend heeft elk gebouw zijn eigen specificaties, daarom biedt CPG maatoplossingen voor elk project.

www.illbruck.com

Het productmerk Nullifire biedt het complete gecertificeerde pakket aan brandwerende en rookdichte afdichtingsproducten voor voegen en doorvoeren, en brandwerende staalcoatings. Naast een hoogwaardig productenscala bieden de brandpreventiedeskundigen van Nullifire ook adviezen, trainingen en online adviestools om te ondersteunen met de juiste brandwerende oplossingen in elke fase van uw project.

www.nullifire.com

Beschikbare checklisten

Luchtdichte afwerking

In alle fases van het bouwproces zorgt CPG, met het productmerk illbruck, ervoor dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten voor LUCHTDICHTE AFWERKING onder elkaar gezet.

Brandwerende afdichting

In alle fases van het bouwproces zorgt CPG, met het productmerk Nullifire, ervoor dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten voor BRANDWERENDE AFDICHTINGEN onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.