Het is de ambitie van Brink om iedereen te laten genieten van excellente lucht in huis en onze ventilatieoplossingen maken dat mogelijk. Naast kwalitatief goede producten is de kwaliteit van de installatie en de borging hiervan van essentieel belang om deze ambitie waar te maken.

Deze checklist ‘Ventilatiesysteem D’ geeft houvast om in te spelen op de Wet kwaliteitsborging in de bouw (Wkb) waarbij partijen in de bouw nog meer op het leveren van kwaliteit kunnen worden aangesproken en kwaliteitskenmerken in een projectdossier moeten worden vastgelegd. We hebben in deze checklist de belangrijkste aandachts- en controlepunten omschreven om eenvoudig in elke fase van het bouwproces kwaliteit te kunnen leveren. Tot slot krijgen bewoners wat we beloven: elke dag excellente lucht in huis. Doe het samen met Brink!

Beschikbare checklisten

Ventilatiesysteem D (Brink)

In alle fases van het bouwproces zorgt Brink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM D (Brink) onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.