De BENG stelt hoge eisen aan het ontwerp en de realisatie van het ventilatiesysteem.

Het technisch ontwerp wordt voor de vergunningsaanvraag getoetst door de kwaliteitsborger. Daarnaast is er tijdens de uitvoering aandacht voor de verwerking van het systeem. En bij oplevering worden de prestaties van het ventilatiesysteem gemeten. Zorg dat je secuur installeert. Deze checklisten helpen je daarbij.

  • Ventilatiesysteem C
  • Ventilatiesysteem D (Ubbink)
  • Ventilatiesysteem D (Brink)
  • Luchtdichte afwerking
  • Brandwerende afdichting

Ventilatiesysteem C

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM C onder elkaar gezet.

Ventilatiesysteem D (Ubbink)

In alle fases van het bouwproces zorgt Ubbink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM D (Ubbink) onder elkaar gezet.

Ventilatiesysteem D (Brink)

In alle fases van het bouwproces zorgt Brink dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten van het VENTILATIESYSTEEM D (Brink) onder elkaar gezet.

Luchtdichte afwerking

In alle fases van het bouwproces zorgt CPG, met het productmerk illbruck, ervoor dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten voor LUCHTDICHTE AFWERKING onder elkaar gezet.

Brandwerende afdichting

In alle fases van het bouwproces zorgt CPG, met het productmerk Nullifire, ervoor dat jij gereed bent voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Op basis van de checklist van Plangarant hebben wij de controlepunten voor BRANDWERENDE AFDICHTINGEN onder elkaar gezet.

Checklisten aanvragen

  • Hier komt aanvullende info..
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.